Sunday, September 14, 2008

Flashback en söndag

Hustrumisshandel?
Det går inte särskilt bra för programledarna på P3. Först torskar Sanna Bråding efter att luktat på djävulens mjäll och nu det här. Flashback-tråden är självklart, som vanligt, full av idioter, men verkar samtidigt ha ringat in den gripne mannen. Är det sant så är det illa, väldigt illa.
Sexuellt tvång?
Det här är också väldigt tråkigt. Här ger artisten sin version av vad som egentligen hände. Gefle Dagblad går ut med namn och bild på den misstänkte - hur fan gick egentligen diskussionen på redaktionen innan det beslutet? Arbetarbladet, Gävles andra lokaltidning, håller sig till skillnad från GD till de pressetiska reglerna.

3 Comments:

Anonymous said...

I fallet med hustrumisshandeln hävdar kvinnan (flickan), att det förmodligen var självförvållat och att maken är totalt oskyldig. Hoppas verkligen det, även om teknisk bevisning och vittnesmål talar mot artisten. I Gävle-incidenten säger min manliga intuition att den utpekade talar sanning. Jag misstänker dock att det inte skulle hålla i en rättsal.

Johan Wicklén said...

Jävligt svårt det där. Sista ordet lär ju dock vara långt ifrån sagt. Samma helg liksom, vad är oddsen?

Anonymous said...

Precis, samma helg och samtidigt som Tito Beltram-rättegången pågår för fullt. Mycket som luktar begraven hund för tillfället.